=Menu=

Esther

Al bijna 18 jaar is schoonheids en pedicuresalon Esther van Zon een begrip in Dommelen en omstreken. Sinds 10 jaar is de salon gevestigd op de huidige locatie, Fresiapad 13 in oud-Dommelen. De salon bevindt zich aan de zijkant van het woonhuis. Er is een aparte entree, wachtkamer, balie-verkoopruimte en een mooie lichte behandelruimte met uitzicht op de tuin. De salon straalt rust en warmte uit. Een heerlijke ruimte om even te ontspannen en bij te komen en voor ons ook om in te werken!

Esther van Zon

Esther; Tijdens mijn opleiding uiterlijke verzorging & pedicure aan het MDGO (Kempenpoort College) ben ik vrijwel meteen begonnen met het geven van behandelingen, nog bij ‘’moeders’’ thuis op mijn slaapkamer in een tuinstoel! Om het vervolgens niet lang daarna wat professioneler aan te pakken met een ''echte'' salon en behandelstoel. De klanten kwamen vanzelf, zonder adverteren, maar door mond op mond reclame, de beste reclame die er is! Na mijn opleiding heb ik echter nooit stilgezeten en volgde de ene na de andere cursus, training en opleiding, o.a. de praktijk PLUS opleiding aan het Thomas College (EHV), diverse massagecursussen, verkooptrainingen, cursus dermatologie, cursus diabetische voet, schimmeldiagnostiek (voor mycosenagels) en nog veel meer. Ook ben ik vanuit Florint, de firma vanwaar ik mijn produkten bestel uitgebreid opgeleid en getraind om met deze produkten te werken en hierin te goed te kunnen adviseren. Nog steeds volg in met regelmaat een training en bezoek vakbeurzen om ‘’up to date’’ te blijven. Dat vind ik zeer belangrijk in deze tijd! Ook ben ik direct na mijn opleiding aan de slag gegaan als schoonheidsspecialiste en pedicure bij diverse grote sauna’s in de regio. Hier heb ik veel geleerd en ervaring op kunnen doen.  Ik ben nu 18 jaar verder en heb inmiddels de leeftijd van 38 jaar en ben sinds bijna 3 jaar de trotse moeder van mijn zoontje Milan. Vanwege het moederschap werk ik niet meer full-time, maar 3 a 4 dagen.

Er wordt gewerkt met het ‘natuurlijke’ merk ‘’Dr. Spiller’’, welke ook over een unieke complete biologische lijn beschikt, de “alpenrauschlijn”, op basis van alpenkruiden. (Bijna) alles wat in de salon wordt gebruikt is er ook voor thuisgebruik en vele klanten maken hier dan ook met veel tevredenheid gebruik van. Omdat wij als specialisten intensief met uw huid bezig zijn, kennen wij de behoefte van uw huid en kunnen daardoor ook een goed advies geven voor wat betreft verzorging en produkten voor thuis. Dit is uiteraard altijd vrijblijvend en zonder enige verplichtingen. Er zijn produkten voor iedere portemonnee en het aanbod is heel divers. Er zijn regelmatig leuke acties van zowel producten en behandelingen, waarvan u als klant op de hoogte wordt gehouden. Zie de link inschrijven nieuwsbrief.