=Menu=
Schoonheidssalon Esther van Zon

Welkom!

Ziet u er goed uit omdat u zich goed voelt…of Voelt u zich goed omdat u er goed uit ziet?

Iedereen heeft een huid....

Om deze mooi en in een goede conditie te brengen en vooral ook te houden is een goede huidverzorging essentieel! Rimpeltjes, lijntjes, verslapping… kortom huidveroudering, daar kan niemand omheen en hoort nu eenmaal bij het leven en het ouder worden. We kunnen huidveroudering en rimpels nu eenmaal niet voorkomen of stopzetten, maar met de juiste behandelingen en producten kunnen we deze wel beperken, uw huid verbeteren en zorgen dat deze er fris & stralend uit blijft zien! Maar wat is nu het beste voor UW huid en voor U als persoon?

Iedereen is anders en dat is ook iedere huid.

Uw huidconditie kan onder invloed van allerlei omstandigheden wel eens veranderen. We leven in een maatschappij waarin van alles ''moet'' en daardoor lopen we onszelf nogal eens voorbij... De stress wat dat met zich meebrengt is niet bevorderlijk voor uzelf en ook zeker niet voor uw huid...

  • Wilt u uw huid verbeteren en er beter uitzien...
  • Wilt u even ontkomen aan de dagelijkse sleur en een relaxmoment voor uzelf..
  • Wilt u het beste voor uw huid, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies...
  • Wilt u geholpen worden aan een huidprobleem of heeft u last van uw voeten...
  • Wilt u weer als herboren de deur uitgaan...


Mijn salon biedt een ruim aanbod aan behandelingen, waaronder verschillende gezichtsbehandelingen, pedicure, massages, harsen, huidverbetering d.m.v. microdermabrasie & dermashaper. Alles kan en niets moet, als u zich er maar goed…. en het liefst nog beter door gaat voelen!

Voor dit alles en nog veel meer bent u bij Schoonheidssalon-en pedicuresalon Esther van Zon aan het juiste adres. Of u nu jong, oud, man of vrouw bent... Er is voor ieder wat wils door het uitgebreide aanbod. 

Ik heet u van harte welkom op mijn site en in mijn praktijk!

Graag tot ziens,

Esther Wijnstekers-van Zon.